,,Novinarstvo podrazumijeva odgovornost prema javnosti i istini”

Svečano otvorena renovirana dvorana SC “Nikšić”

dvorana
onogost.me

Kako je prilikom otvaranja kazao predsjednik opštine Marko Kovačević, ovo je još jedan od projekata koji je preko tri godine tapkao u mjestu i bio praktično stopiran.

“Mi smo za manje od godinu dana sa rukovodstvom Sportskog centra uspjeli da ovaj projekat realizujemo i da ne budemo samo oni koji imaju namjere i prepoznaju potrebe naših građana, već da budemo oni koji naše namjere sprovodimo u djela, a potrebe naših građana se trudimo da zadovoljimo”, naveo je Kovačević.

Ovo, kako je najavio, neće biti jedina investicije u Sportski centar.

“Teren za mali fudbal koji se nalazi iza Sportskog centra se takođe adaptira, adaptiraćemo i mali bazen za naše najmlađe. Opredjelili smo sredstva da se renoviraju svlačionice u Sportskom centru, a nadamo se da će Projekat energetske efikasnosti proći i da ćemo ovaj prostor adekvatno zagrijati u budućem periodu. Kroz projekte raznih balon sala, koje treba da budu na više lokacija u gradu, trudićemo se da ojačamo kapacitete Sportskog centra da jednostavno možemo da pružimo što kvalitetnije usluge svima koji se bave sportom u našem gradu”, poručio je Kovačević.

Direktor Sportskog centra Boško Drašković kazao je da adaptacijom Sportskog centra svjedočimo pregalaštvu i upornosti svih onih koji su učestvovali u jednom ovakvom poduhvatu.

“Ako se tome dodaju drugi planirani projekti i sadržaji, onda sa punim pravom možemo reći da će grad Nikšić uskoro imati multifunkcionalni hram za adekvatno pružanje usluga u sportu. Želim i nadam se da će novo ruho doprinijeti da se još više kulturnih, sportskih i zabavnih manifestacija održava našem gradu”, zaključio je on.

Kako su ranije naveli iz Opštine, vrijednost radova na rekonstrukciji dvorane iznosi 240.000 eura.

Uz pomenuta sredstva opredijelili su još i dodatnih 58.000 eura koji će biti utrošeni za rekonstukciju dvije svlačionice, kao i za rekonstrukciju malog bazena koji će poslije duže vremena biti u funkciji.

Nakon prigodnog programa počela je  košarkaska utakmica – derbi kola KK Sutjeskа-КК Jedinstvo čime će dvorana i službeno biti otvorena.

Predloži svoju temu redakciji

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Čitalac našeg portala javio nam se sa informacijom da je u naselju Kličevo nestao pas koji se odaziva na ime Bobi.

Avantura "Sonikov film 2", komedija "Izgubljeni grad" i akcioni triler "Morbius" danas su na repertoaru bioskopa Cinema 213.