,,Novinarstvo podrazumijeva odgovornost prema javnosti i istini”

Sutjeska dočekuje Jedinstvo

normal_stj_6419_2
ABA League 2/Dragana Stjepanovic

Adaptacija Sportskog centra je završena, Sutjeska će igrati na domaćem terenu i uz podršku navijača pokušati da dođe do važnog trijumfa u borbi za plasman u ABA2 ligu.

Sutjeska je nakon 15 odigranih utakmica na skoru 10-5, Jedinstvo na 9-6. Ali, taj trijumf više košarkaški klub Sutjeska je ostvario protiv SC Derbija, ekipe čiji se rezultati ne računaju. Kada se na tabeli oduzmu utakmice odigrane protiv “studenata” onda su i Sutjeska i Jedinstvo na skoru 9-4. 

„Veoma bitna utakmica. Znamo šta nam donosi taj meč – moramo da se skupimo, da izgaramo 40 minuta. Nadam se da ćemo u novoj dvorani, uz podršku navijača doći do željenih bodova i ostvarenja primarnih ciljeva. Pozivam navijače da nam pomognu, da budu šesti igrač, daju vjetar u leđa momcima kako bismo lakše došli do cilja“, poručio je u najavi meča trener KK Sutjeska Darko Vujačić.

Jedinstvo je u prvom meču ove sezone slavilo 79:63.

Radosav Spasojević i Vladimir Tomašević su u Širokom Brijegu odigrali odličan turnir NLB ABA2 lige, sa sjajnim izdanjima nastavili i protiv Ibra u Rožajama, pa će i danas biti velika prijetnja za odbranu protivnika.

„Poznajemo ih, igraju dobro, savladali su nas u prvoj utakmici. Međutim sada igramo na našem terenu i ovim putem bih pozvao publiku da dođe u što većem broju, jer je za nas jako bitna utakmica. Radili smo dobro, nadam se da ćemo pobijediti pred domaćom publikom“, kazao je Spasojević.

Poruku pred bitnu utakmicu imao je i Tomašević.

„Volio bih da se napuni sala, da nas podrži što više ljudi, jer igramo najbitniju utakmicu u sezoni. Izgubili smo od njih u prvom susretu, sad je vrijeme da im se revanširamo. Dobro igramo, u dobrom smo ritmu i na nama je samo da na terenu damo sve od sebe. Nadamo se pobjedi“, jasan je Tomašević.

Izvor: KK Sutjeska

Predloži svoju temu redakciji

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Čitalac našeg portala javio nam se sa informacijom da je u naselju Kličevo nestao pas koji se odaziva na ime Bobi.

Avantura "Sonikov film 2", komedija "Izgubljeni grad" i akcioni triler "Morbius" danas su na repertoaru bioskopa Cinema 213.