,,Novinarstvo podrazumijeva odgovornost prema javnosti i istini”

Pobjedu vidi kao obavezu svog tima

savovic
FK Sutjeska

Sutjeska je u prvom ovosezonskom susretu nadigrala Barane i to na njihovom terenu, drugi meč je završen bez pobjednika, a igrali su kraj Bistrice po kišnom vremenu, kako će ih, po svemu sudeći, čekati i u trećem odmjeravanju snaga.

Trener Milija Savović kaže da ne odustaju od svoje formule, da tim ide na pobjedu i da što prije žele da otklone sve dileme ko osvaja titulu.

“Naša je obaveza da pobjeđujemo, a rezultati koje nižemo dodatno nas obavezuju na uspjehe. Očekujemo težak meč, jer Mornar je kvalitetan i ne smije nas zavarati to što su u posljednje vrijeme zapali u manju rezultatsku krizu. Sigurno im je ova pauza dobro došla i vjerujem da očekuju prekinuti taj niz. Želimo nova tri boda i da ponovimo igru s jesenjeg gostovanja kada smo slavili 2:0 “, kaže Savović, strateg nikšićkih „plavo-bijelih“.

Na pitanje koliko je i da li je uopšte odsustvo reprezentativaca tokom prvenstvene pauze poremetilo njihov rad, kormilar lidera Telekom 1. CFL odgovora:

“Mislim da smo se od ljetos dovoljno dobro uigrali i upoznali. Igrači znaju šta se od njih očekuje i vjerujem da odsustvo tri igrača na nekoliko treninga neće nam smetati. Zadovoljstvo je kada imate u timu tri ,,A“ reprezentativca, a pogotovo kada imate mlade reprezentativce na koje će tek da se oslanja naša najbolja selekcija. Mislim da su svi ovi momci opravdali očekivanja i selektora i ukupne fudbalske javnosti. Oni se vrlo lako uklapaju u naš sastav i tu ne očekujem probleme”, rekao je Savović uoči susreta u Baru.

Libijac Zakaria je rovit i vjerovatno sjutra neće nastupiti, dok su svi ostali u punom trenažnom procesu.

Izvor: Pobjeda

Predloži svoju temu redakciji

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Čitalac našeg portala javio nam se sa informacijom da je u naselju Kličevo nestao pas koji se odaziva na ime Bobi.

Avantura "Sonikov film 2", komedija "Izgubljeni grad" i akcioni triler "Morbius" danas su na repertoaru bioskopa Cinema 213.