,,Novinarstvo podrazumijeva odgovornost prema javnosti i istini”

DPS: Nakon ovog najnovijeg skandaloznog događaja Mitrović da podnese ostavku

1634217209-dps-i_1080x810
Ilustracija

“Podsjećamo da se direktor nikšićke bolnice Marko Mitrović, funkcioner Demokrata, još od kada je partijski uhljebljen na njeno čelo, prevashodno bavio smjenama, partijskim zapošljavanjima i revanšizmom, i to u vrijeme najstrašnijeg perioda jeka pandemije koronavirusa, kada smo svjedočili ogromnom rastu broja oboljelih, smrtnih slučajeva i sveopštem haotičnom stanju”, kažu u DPS Nikšić.

Takođe, kako kažu, ne smijemo zaboraviti ni njegove protivzakonite aktivnosti koje su se odigrale u nikšićkoj bolnici povodom inseciranja tadašnjeg navodnog napada na aktivistu DF tokom kampanje za lokalne izbore prošle godine.

“Takav Mitrovićev amaterizam i neprofesionalni rada u prethodnih godina dana odrazili su se na instituciju koju predvodi, i ostavili toliki trag da je Opšta bolnica Nikšić potpuno degradirana i više ne uživa povjerenja naših sugrađana kao nekada, što je nedopustivo zbog svih časnih, stručnih i humanih ljekara koji tamo rade. Nakon ovog najnovijeg skandaloznog događaja, poslije svih zlonamjernih zloupotreba funkcije od strane direktora, a za dobro svojih kolega i svih građana Nikšića, pozivamo Mitrovića da konačno podnese ostavku, kako bi nikšićka bolnica i njeni zaposleni nastavili da nesmetano funkcionišu i rade onako kako su to činili prije nego je on došao na njeno čelo”, zaključuju u Opštinskom odboru DPS Nikšić.

Predloži svoju temu redakciji

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Čitalac našeg portala javio nam se sa informacijom da je u naselju Kličevo nestao pas koji se odaziva na ime Bobi.

Avantura "Sonikov film 2", komedija "Izgubljeni grad" i akcioni triler "Morbius" danas su na repertoaru bioskopa Cinema 213.